Ismerje meg a világ első kevert valóságon alapuló szimulációs tűzvédelmi képzés megoldását!

A szimulációs tűzoltókészülékkel együtt elsajátíthatod a helyes használatot, a PASS technikát miközben a szükséges tananyagot virtuális oktatóink prezentálják!

A különböző tűztípusok különböző oltási technikát igényelnek. A pontos átéléshez helyesen kell döntened a tűzoltó eszköz kiválasztásánál.
 A tűz típusnak (elektromos, vegyi anyag, stb.) megfelelően terjed a füst, viselkedik a szimulációs tűz.

HOLOFIRE

A szemüveg

Az elérhető legjobb szemüveget adjuk, felveszed, meglepődsz, átlátsz rajta! Így köréd vetítjük a tűzeseteket, teljesen szabad mozgást és döntést adunk.

A tűzoltó eszköz

Igazi tűzoltó eszközt alakítottunk át, hogy szimulációkban, virtuálisan is működjön. Nehéz, de a valóságban se könnyű!

A tablet

A szemüveg mellett saját tabletedet is használhatod a vezérléshez és a gyakorláshoz.

A szerkesztő

Saját üzemedet szimulálnád? Rejtsd el a tüzet a telephelyen!

Az információs rendszer

Dolgozók és a törvényi kötelezettség összehangolása. Automatizálja az értesítőket, adminisztrációt és a pótlásokat.

A gyakorlat

Hozz létre saját gyakorlatokat vagy válassz az előkészített variációkból! Természetesen szívesen elkészítjük saját, egyedi kihívásaidat szimuláló gyakorlatokat is.

Táblagépes
kiterjesztés

Használja Táblagépét a tanulók tevékenységének megtekintésére, és kövesse a legfontosabb adatokat

Lehetőség van megtekinteni, hogy az adott oktatást ki és mikor végezte el, ezzek teljeskörűen kézben tartani a Tűzvédelmi oktatást és annak előrehaladását, a legkülönbözőbb helyzetekben is.

Vagy akár futhat az oktatás a táblagépen is, ezzek felgyorsítva a csoportos órákat.

Válaszok a leggyakrabban
feltett kérdésekre

A HoloFire egy több eszközből álló oktatási rendszer, amelyet tűzvédelmi oktatások megtartására használhatunk. Az eszközök kommuniklának egymással, amely segít kiértékelni a felhasználók teljesítményét.

Elsődlegesen oktatási célra használható a HoloFire, az 1996. évi XXXI. törvény 22.§ (3) bekezdése szerint a munkáltató köteles gondoskodni a munkavállalói évenkénti tűzvédelmi oktatásáról, valamint arról, hogy azok a munkakörükkel, tevékenységükkel kapcsolatos tűzvédelmi ismereteket a foglalkoztatásuk megkezdése előtt elsajátítsák, a tűz esetén végzendő feladataikat megismerjék.

Nem. Az eszközök automatikusan összekapcsolódnak. A programok indítása magától értetődő, nagyon észszerű a felhasználói felület. A termék leírása is egyértelműsíti a használatot, vagy akár jöjjön el hozzánk személyes találkozóra.

A HoloFire termék  kényelmesen hordozható, kézi táskában elfér, nincsen nagy helyigénye.

Scroll to Top